Nordiska Trädgårdar öppnar sina dörrar för alla trädgårds- och odlingsintresserade den 22-25 mars 2018 i Älvsjö utanför Stockholm. På plats finner du en stor samlad trädgårdskunskap. Som den största årliga trädgårdsmässan i Sverige och den ledande trädgårdsmässan i Norden tar Nordiska Trädgårdar emot närmare 60 000 besökare och en mängd utställare finns på plats. På Nordiska Trädgårdar finner du växterna, tillbehören och trädgårdsmaskinerna och specialkunskapen. Årets tema är ”Mixa och maxa”.

Två hallar

Bild: Stockholmsmässan

Nordiska Trädgårdar håller till i både hall C och B. Från den östra entrén kommer du direkt till rådgivningsgatan, en kunskapsspäckad del av mässan.

Träffa trädgårdsexperter och ta chansen att ställa dina frågor under mässdagarna. Här tillhandahålls kunskap och rådgivning från små som stora, specialiserade och ideella föreningar. FritidsOdlingens Riksorganisation medverkar i rådgivningsgatan och är även medarrangör till mässan.

Årets idéträdgårdar och balkongutställning kommer bli två av mässans kreativa höjdpunkter. Mer information kommer.

Öppna föredrag
Under mässdagarna finns möjlighet att lyssna till en mängd öppna föredrag och prisutdelningar från tre scener. Ta del av det fullständiga programmet här efter nyår och planera dagen utifrån de föredrag som du absolut inte vill missa.

Yrkesseminarier
Under torsdagen och fredagen hålls fem yrkesinriktade seminarier med olika inriktningar. Fullständigt program och länk till anmälningar hittar du här.