Nordiska trädgårdar ägde rum 25-28 mars – med föredragsserien gick att köpa till och med 4 april och mankunde sen se föredragen i 30 dagar. 

FOR är samarabetspart med Nordiska Trädgårdar och Stockholmsmässan. Vi arrangerarde trädgårdsmässans Yrkesseminarier och Föredragsserien samt den traditionella Rådgivningsgatan – samlingspunkt för alla vetgiriga mässbesökare och fritidsodlare.

I år var hela mässan, inklusive Rådgivningsgatan i digital form med Kunskap och Inspiration och Rådgivning för alla mässbesökare. Här ”träffar” och besöker ni 32 föreningar/organisationer som fritt delade med sig av sin kunskap till er.  

I själva mässprogrammet – Föredragsserien, för vilket man löste biljett för 160 kronor, och kunde ta del av omkring 100 unika föredrag. Programmet kunde ses från 25 mars och 30 dagar efter att man köpt biljett. Sista dag för biljettköp var 4 april.
Av alla föredrag och filmer stod FOR och föreningarna för merparten. Föredragen var indelade i åtta olika kategorier – det finns något för alla – välkomna med! 

Alla som var medlemmar i en FOR förening hade 50 kr rabatt på inträdet och betalade endast 110 kr! 

FORs mässprojektledare 2021 var Lise-Lotte Björkman, lise-lotte.bjorkman@for.se 070-293 30 85

Klicka på bilderna för att se innehållet.