Nordiska trädgårdar ägde rum 25-28 mars – med föredragsserien kan du köpa biljetter för till och med 4 april och sen se föredragen i 30 dagar. 

FOR är samarabetspart med Nordiska Trädgårdar och Stockholmsmässan. Vi arrangerar trädgårdsmässans Yrkesseminarier och Föredragsserien samt den traditionella Rådgivningsgatan – samlingspunkt för alla vetgiriga mässbesökare och fritidsodlare.

I år var hela mässan, inklusive Rådgivningsgatan i digital form med Kunskap och Inspiration och Rådgivning för alla mässbesökare. Här ”träffar” och besöker ni 32 föreningar/organisationer som fritt delade med sig av sin kunskap till er.  

I själva mässprogrammet – Föredragsserien, för vilket man löser biljett för 160 kronor, kan ni ta del av omkring 100 unika föredrag. Programmet kan ses från 25 mars och 30 dagar efter att man köpt biljett. Sista dag för biljettköp är 4 april. Av alla föredrag och filmer står FOR och föreningarna för merparten. Föredragen är indelade i åtta olika kategorier – det finns något för alla – välkomna med! 

Alla som är medlemmar i en FOR förening har 50 kr rabatt på inträdet och betalar endast 110 kr! Kontakta din förening för rabattkod. Biljett köper man via mässans hemsida.

Hjärtligt välkomna med i våra föreningar och till den digitala trädgårdsmässan 2021! 

FORs mässprojektledare är Lise-Lotte Björkman, lise-lotte.bjorkman@for.se 070-293 30 85

Klicka på bilderna för att se innehållet – våra föreningar är med!